Yvette Buyserd – De Cultuurtolk

Duurzame gedragsverandering is de rode draad in mijn loopbaan

Even voorstellen:
Mijn naam is Yvette Buyserd en mijn bedrijf heet De Cultuurtolk. Dat leek mij als antropoloog een treffende naam. Onder deze naam begeleid ik sinds 2009 ervaren managers en medewerkers in het bedrijfsleven, bij de overheid en in de sector cultuur. Mensen die zoeken naar nieuwe manieren om hun kwaliteiten en talenten in te zetten. Die vragen hebben als: hoe krijg ik de regie terug in mijn werk en leven? Wat maakt mij nu echt gelukkig? Waar wil ik aan bijdragen? Hoe maak ik mezelf zichtbaar? Hoe kom ik waar ik wezen wil?

Waarom zijn zij mijn klant?
Als coach hoor ik van klanten: ‘je begeleidt diepgaand en praktisch’. Ik begeleid mensen in verandering. Mensen die soms dreigen vast te lopen. Help hen om richting  en focus helder te krijgen. Geef hen inzicht in vaak onbewuste drijfveren, gedragspatronen en (onbenutte) talenten. Inspireer en creëer actie. Zodat zij zelf de regie gaan nemen en de verandering vol goede moed tegemoet gaan. En zij gaan handelen vanuit authenticiteit en kracht, en hun leven en werk de betekenis geven die zij wensen.

Wat kan ik je bieden?
Loopbaancoaching, stress- en burn-outcoaching, coaching-on-the-job, talentcoaching, ondernemerscoaching, managementcoaching, outplacementcoaching en jobhunting.

Wat is bijzonder aan wat ik je bied?
Als ervaren en invoelende coach met een breed netwerk, kom ik snel tot de kern. Ik ben iemand die met je meedenkt en een klankbord voor je is. Die je waar nodig confronteert, je uitdaagt en je inspireert om vanuit verrassende perspectieven naar jezelf te kijken. Altijd met als doel jouw zelfredzaamheid en zelfsturing in jouw werk en loopbaan te versterken. Met als resultaat duurzame gedragsverandering. (Lees meer bij Aanpak)

Wat levert coaching je dus op?
Soms is het nodig om in het werk even afstand te nemen en met iemand te sparren in plaats van door te rennen. Iemand die met je meekijkt en je helpt te reflecteren. Doe je nog wel wat je wilt? Waar krijg je energie van? Waar loop je op leeg? Wat kan er anders? Coaching vergroot inzicht in jezelf en je omgeving. Het stelt je in staat om patronen te doorbreken. Het biedt je mogelijkheden om jouw functioneren te versterken, belemmeringen weg te nemen en effectiviteit te vergroten. Coaching is een diepgaande zelfreflectie, en zorgt voor nieuwe inspiratie, werkplezier en bevlogenheid, nu en in de toekomst.

Waar kun je nog meer informatie over mij online vinden?
Op facebook: https://www.facebook.com/decultuurtolk.nl.

De NOLOC heeft mij als Register Loopbaanprofessional geregistreerd. Door het CSR-Centrum ben ik opgeleid tot stress- en burn-out coach. Ik ben een gecertificeerd coach bij het Platform Uit je Hoofd in je Lijf, een online trainingsprogramma voor de Aanpak van Stress. Ik ben geaccrediteerd voor de Myers Briggs Type Indicator, voor Spiral Dynamics, voor DISC en voor de Drijfverenanalyse. Op LinkedIn kun je mijn cv lezen.

Bellen