Loopbaancoaching

Soms is het nodig om even afstand te nemen en met iemand te sparren in plaats van door te rennen. Iemand die met je meekijkt en je helpt te reflecteren. Doe je nog wel wat je wilt? Waar krijg je energie van? Waar loop je op leeg? Wat kan er anders? Coaching vergroot inzicht in jezelf en je omgeving. Het stelt je in staat om patronen te doorbreken. Het biedt je mogelijkheden om jouw functioneren te versterken, je belemmeringen weg te nemen en je effectiviteit te vergroten. Coaching is een diepgaande zelfreflectie, en zorgt voor nieuwe inspiratie, werkplezier en bevlogenheid, nu en in de toekomst.

Je zit met vragen over je loopbaan: Welke baan past bij mij? Je wilt niet alleen een helder doel voor ogen krijgen waar je concreet naar toe kunt werken maar ook weten wat je mogelijkheden zijn en hoe je jouw talenten nog beter kunt benutten. Samen gaan we op zoek naar jouw drijfveren, zelfbeeld, ambities, (latente) talenten en wensen zodat er een betere klik tussen jouw competenties en functie of nieuwe baan zal ontstaan. Daarnaast bied ik je handvatten waarmee jij zelf aan de slag gaat om jouw loopbaan vorm te geven. Je krijgt helder waar je goed in bent, wat je doelen zijn en hoe je deze gaat behalen.

 


 

Yvette heeft mij gecoacht bij het nemen van mijn volgende loopbaanstap. Met haar als spiegel heb ik soms bochtige, heuvelachtige en spannende wegen gevolgd. Zij kan persoonlijke warmte en oprechte belangstelling perfect combineren met prikkelende vragen, scherpe duiding van karakterstructuren en focus op drijvende kernwaarden. Ik vind Yvette een fijn mens met humor, gedegen kennis en passie voor haar vak. We delen dezelfde voorliefde voor antropologie, andere culturen en hebben veel gelachen over wat er zoal gebeurt in het werkend leven. Met het resultaat van onze openhartige gesprekken en haar positieve steun ben ik ongelooflijk blij.

– Irma Obdeijn, Interim Projectmanager Sociaal Domein

Bellen