Outplacement Coaching

Ben je boventallig geraakt in een reorganisatie? Heb je een arbeidsconflict? Of ben je vastgelopen in je carrière? Dan kan outplacement je uitkomst bieden. Outplacement brengt je in beweging naar een nieuwe baan en biedt je kansen om weer met plezier aan het werk te gaan.
Een (gedwongen) loopbaanverandering schudt je wereld door elkaar. Outplacement helpt je om deze crisis in een kans om te zetten, je verlies te verwerken en jezelf opnieuw uit te vinden. Te onderzoeken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Wat juist jou zo uniek maakt. En hoe jij het verschil kunt maken. En wat jou in beweging brengt naar die nieuwe baan. Gezamenlijk maken we een concreet en realistisch actieplan. Ieder outplacementtraject is maatwerk.

Outplacement helpt je verder met het opbouwen van jouw netwerk en met het effectief inzetten van sociale media. Mocht de zoektocht sneller gaan dan verwacht dan wordt de resterende tijd van de outplacement ingevuld door Coaching-on-the-Job.

 


Yvette voelt goed aan dat ontslagen worden – op welke wijze ook – geweldig negatief is voor je zelfbeeld. Door haar positieve aanpak krijg je weer zelfvertrouwen. Hierdoor ga je veel sterker sollicitatiegesprekken en grotere kans op succes. De oprechte persoonlijke belangstelling voor mij – voor welke mens ik ben – heb ik als heel goed ervaren!

– Marius Boersen, Ontwikkelingsmanager Heijmans

 

Bellen