Samenwerken

De Cultuurtolk werkt samen met organisaties en anderen die aansluiten bij haar missie en werkwijze.

Sociaal Fonds Podium Kunsten (SFPK)
Werkgevers-, werknemersorganisaties en sociale fondsen in de cultuursector hebben de handen ineengeslagen om de duurzame inzetbaarheid van mensen die in deze prachtige sector actief zijn een flinke impuls te geven. Ik ben één van de coaches die podiumkunstenaars begeleidt met Stress en burn-outcoaching, loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling, coaching op communicatieve vaardigheden en coaching naar ondernemerschap.

Je kunt mij vinden op www.optredenvoorjezelf.nl

50+Carrière
De missie van 50+ Carrière is werknemers met ervaring aan het werk te krijgen of te houden. Onder de vlag van 50+Carrière begeleid ik ervaren mensen van werk naar werk, breng vraag en aanbod bij elkaar en verbeter de inzetbaarheid. Ik deel met 50+Carrière de missie om de arbeidsparticipatie van ervaren werknemers te verbeteren. Deze dienstverlening is belangrijk, zeker nu de uittredingsleeftijd verder omhoog gaat.

Zie voor de werkwijze mijn profiel op de website www.50pluscarriere.nl en kies ‘Amersfoort’

Scholen in de Kunst  
Met Scholen in de Kunst werk ik sinds 2016 samen en bied ik loopbaancoaching, coaching on the job en stress- en veerkrachtbegeleiding voor hun managers en medewerkers.

Zie www.scholenindekunst.nl 

Uit je hoofd, in je lijf
Bij de begeleiding en coaching van managers en medewerkers met serieuze stressklachten, maak ik o.a. gebruik van een 6 krachtige online modules die de betreffende coachee weer duurzaam in balans brengen.

Zie www.uitjehoofd-injelijf.nl

Bellen