Ondernemerscoaching

Heb jij behoefte aan iemand die je vanuit een deskundige en positieve houding bijstaat bij de start van je onderneming?
Je zit met vragen over je nog op te starten onderneming.Ben ik geschikt voor zelfstandig ondernemerschap? Heb ik de passende competenties? Welke missie heb ik? Wat voor bedrijf wil ik neerzetten? Wat is mijn focus op dienstverlening, markt, doelgroep, en aanbod? Wat heb ik daarvoor nodig? Hoe ga ik mij op de markt presenteren? Hoe maak ik een ondernemersplan? Hoe kan ik het beste netwerken en acquisitie doen? Kortom, je wilt inspiratie maar ook concrete tips.
Met ondernemerscoaching krijg je een heldere visie op jouw ondernemerschap en weet je wat jouw missie, focus en prioriteiten zijn. Je weet wat je doelen zijn en hoe je er mee aan de slag kunt. Met een duidelijke missie zet je je bedrijf neer en weet je je in de markt te presenteren en te onderscheiden.

 


Yvette heeft me bewust gemaakt van mijn persoonlijke eigenschappen, deze concreet gemaakt en op een positieve wijze geholpen hoe hiermee om te gaan en deze op een goede en effectieve manier in te zetten voor mijn zelfstandig ondernemerschap.

– Willy Sprockel, Gedreven door Techniek, Zelfstandig adviseur en trainer autoschadeherstel

Bellen