Stress- en Burn-out Coaching

Als je voortdurend druk en actief bent, verbruik je meer energie dan je kunt bijtanken. Je loopt het risico roofbouw te plegen op je lijf waardoor  je lichaam verleert zich te ontspannen. Lichamelijke en psychische stressklachten zijn het gevolg, zoals vermoeidheid, gespannen spieren, slecht slapen, malen/piekeren, een kort lontje, concentratieproblemen. Dankzij extra stresshormonen kun je het lang volhouden. Totdat je lichaam uitgeput is en alles met een klap tot stilstand komt. Dan ben je totaal opgebrand: burn-out.

Wil je beter worden dan moet eerst je lijf weer op de rit en dan de rest.  Dus eerst zorgen we dat je fysiek weer energiek wordt. Daarbij kan ik helpen. Ook ga je met de burn-outbegeleiding een stap naar de toekomst zetten. Want hoe voorkom je herhaling? En op welke signalen moet je letten? Samen kijken we hiernaar voor een betere balans in je leven, zodat jij weer weet wat jou nou echt gelukkig maakt, waar jij energie van krijgt en hoe jij de regie op jouw werk en leven kunt behouden.


Door het coaching traject bij Yvette en de Myers Briggs Type Indicator heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf.   Ik heb het als zeer prettig ervaren met Yvette te praten over verschillende zaken waar ik tegenaan liep. Voor mij is ze een kanjer!!

– Marianne Weitering, Hoofd Boekhouding, Stichting Omroep Muziek

Bellen