Ervaringen van klanten

Marianne Philips, Kindercoach

Ik heb Yvette leren kennen als een open, toegankelijk, lieve, spontane, wijze, bedreven en gestructureerde vrouw. Die graag betekenis wil geven aan mensen. Om vrouwen en mannen meer zelfsturing en eigen kracht te geven in het mogen zijn wie ze willen zijn. Met eigen wijsheid de weg naar bezieling brengen. En, het hoe en waarom doe je de dingen zoals je die doet, wat levert het je op, en wat levert het je nog niet op? Met dank aan deze mooie reis en bijdrage voor de afslag die er is genomen. Ondanks dat het af en toe nog even rondjes rijden was op een prachtige rotonde. Die zo vertrouwt was, maar niets meer toevoegt. Verrijking dat is wat jij mij hebt gegeven door je openheid, oordeelloosheid en wijze kennis.

Irma Obdeijn, Interim Projectmanager Sociaal Domein

Yvette heeft mij gecoacht bij het nemen van mijn volgende loopbaanstap. Met haar als spiegel heb ik soms bochtige, heuvelachtige en spannende wegen gevolgd. Zij kan persoonlijke warmte en oprechte belangstelling perfect combineren met prikkelende vragen, scherpe duiding van karakterstructuren en focus op drijvende kernwaarden. Ik vind Yvette een fijn mens met humor, gedegen kennis en passie voor haar vak. We delen dezelfde voorliefde voor antropologie, andere culturen en hebben veel gelachen over wat er zoal gebeurt in het werkend leven. Met het resultaat van onze openhartige gesprekken en haar positieve steun ben ik ongelooflijk blij.

Marianne Weitering, Hoofd Boekhouding, Stichting Omroep Muziek

Door het coaching traject bij Yvette en de Myers Briggs Type Indicator heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf.   Ik heb het als zeer prettig ervaren met Yvette te praten over verschillende zaken waar ik tegen aan liep.  Voor mij is ze een kanjer!!

Willy Sprockel, Gedreven door Techniek, Zelfstandig adviseur en trainer autoschadeherstel

Yvette heeft me bewust gemaakt van mijn persoonlijke eigenschappen, deze concreet gemaakt en op een positieve wijze geholpen hoe hiermee om te gaan en deze op een goede en effectieve manier in te zetten voor mijn zelfstandig ondernemerschap.

Annemarth Velds, Marketing en Publiciteitsmedewerker, Theater Gnaffel

Ik heb voor mezelf goed duidelijk gekregen waar mijn kracht ligt en wat daarbij zou passen qua functies. Ik vond het traject enorm waardevol, en Yvette een hele fijne coach! De opdrachten leverden goede inzichten op en gesprekken vond ik steeds zeer inspirerend!! Er ligt een hele goede basis waarmee ik verder kan in sollicitaties en op terug kan vallen in de toekomst.

Eelco Coers, Theatertechnicus, Stadstheater Zoetermeer

Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik het traject begon maar het feit was wel dat het op een zeer juist moment in mijn loopbaan kwam. De coach, haar kennis, de gesprekken en de opdrachten hebben mij meer dan geholpen om een richting te geven aan mijn loopbaan met mijn (verborgen) kwaliteiten, kennis en talent. Voelde me al vanaf het eerste moment bij haar op m’n gemak en kon makkelijk mijn ei kwijt. Daarom wat mij betreft een dikke 10 voor het coachingstraject!

An Cardoen, Copy Writer/Redacteur, Stadsschouwburg Amsterdam

Ik waardeer vooral je brede kennis en vermogen om te zoeken naar de beste manier om bij de kernvraag (en daarna de antwoorden) te komen. Deze ‘meersporenaanpak’ heeft ervoor gezorgd dat ik de weg in het oerwoud van interesses en mogelijkheden een stuk beter zie. Dank daarvoor!

 Gerard Verhagen, Senior Contentmanager, BPD Ontwikkeling

Yvette, het beste compliment kreeg ik vorige week van een collega in Zuid West. Ze vond mij veranderd, relaxter. Ik denk dat dat tegelijk ook een groot compliment naar jou is. Bedankt voor de coaching en begeleiding.

Ruud van de Laar, Docent Trompet, Scholen in de Kunst Amersfoort

Gedurende een aantal sessies bij de Cultuurtolk, Yvette Buyserd, heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf in relatie tot mijn huidige werk en opdrachtgevers. Yvette heeft me op een zeer prettige manier verschillende inzichten gegeven inzake bepaalde processen. De bewustwording hiervan heeft me enorm geholpen om mijn houding ten aanzien van het werk bij te stellen. Het resultaat hiervan is dat ik in veel gevallen rustiger en minder stressvol naar mijn werk ga.

Wietske Pen, Specialist Voorschoolse Educatie, SKA

Ik ben bij Yvette terecht gekomen via de website van Noloc loopbaancoaches. Een aangenaam kennismakingsgesprek volgde, waarna ik het gevoel had ‘hier kan ik wat mee!’ De gesprekken met Yvette hebben mij vooral veel zelfinzicht gegeven; Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Waar ligt mijn hart? Als ik mijn eigen ideale werksituatie mag vormgeven, hoe ziet die er dan uit? Samen hebben we gewerkt aan mijn pitch, zodat ik zelf ook vooral helder heb wie ik ben, wat ik doe en vooral waaróm ik dat doe. Iedere sessie bij Yvette heb ik als aangenaam en hartelijk ervaren, en heeft me steevast stof tot nadenken gegeven. Dankzij haar heb ik stappen gemaakt die ik anders zeker niet zou hebben gemaakt! Ik kan haar van harte aanbevelen.

Marius Boersen, Ontwikkelingsmanager Heijmans

Yvette voelt goed aan dat ontslagen worden – op welke wijze ook – geweldig negatief is voor je zelfbeeld. Door haar positieve aanpak krijg je weer zelfvertrouwen. Hierdoor ga je veel sterker sollicitatiegesprekken en grotere kans op succes. De oprechte persoonlijke belangstelling voor mij – voor welke mens ik ben – heb ik als heel goed ervaren!

Anje Rijkeboer, Senior Procescontroller, BPD Ontwikkeling

Ik vond het een erg leuk en leerzaam traject. Heb ervaren dat het wel behoorlijk wat tijd kost (vooral de opdrachten) maar je hebt me vooral stof tot nadenken gegeven, erg fijn! Daarnaast mijn complimenten voor je persoonlijke aanpak en gesprekken. Ik vond het oprecht leuk, dank voor je hulp!

Rick Gonzalez, HR Manager, Dialog

I found Yvette to be a most competent and insightful career counselor. She is inspiring and witty but is also very goal and task oriented. Her extensive network and experience in both the profit and nonprofit sectors proved to be invaluable. She provided me with tools, exercises and guidance which helped me to reposition myself in the labor market during an economic down turn. I highly recommend her.

Christoph Marthaler, Senior Accountmanager, Privazorg

Mijn vraag aan Yvette was of ik beter aan de commerciële kant van de Nederlandse gezondheidszorg zou blijven of weer in een internationale setting gaan werken. Na een kort doch heftig loopbaanadviestraject van zes sessies, tussenliggende opdrachten, veel zwoegen en ploegen, loslaten en keuzes durven maken heb ik mede dankzij de competente en warme begeleiding door Yvette de knoop kunnen doorhakken: ik ga verder als consulent in de zorg.

Kees Paap, Manager Primair Proces, ’s Heeren Loo Zorggroep

Ik heb Yvette leren kennen als loopbaancoach. Yvette is prettige en deskundige persoon die zeer goed in staat om te lezen wat je nodig hebt om weer zelf de regie op te pakken en in actie te komen. Ze coacht op een persoonlijke en betrokken wijze, toont interesse en laat je (her)ontdekken welke waarden en drijfveren voor jou van belang zijn. Yvette houdt daarbij altijd het doel scherp in beeld, analyseert snel en scherp en communiceert op een open, integere en vriendelijke manier.

Pascal Verheugd, Director Human Resources, Hutten

Door haar warme persoonlijkheid, scherpe blik en vakmanschap is Yvette, als geen ander in staat, om bij mensen tot de kern te komen en hen van daaruit in beweging te brengen. Geen vage termen maar concreet resultaat!! Het is altijd plezierig en inspirerend om met haar samen te werken.

Ronald van Domburg, Consultant Changemanagement, Bureau Play to Change

In de jaren van onze samenwerking heb ik Yvette leren kennen als een zeer betrokken en bewogen professional. Zij is altijd geïnteresseerd in de mens achter de functionaris, luisterend, belangstellend en vertrouwenwekkend. Bij haar voelen veel mensen zich snel thuis en zij vervult daardoor ook snel een rol als intermediair en vertrouwenspersoon. Tegelijk is zij zeer resultaatgericht, op een plezierige manier. De combinatie van die twee eigenschappen maken haar tot een bijzonder mens om mee samen te werken. Zij is een uitstekende waarnemer, kan helder analyseren en is in staat aan te geven wat er vervolgens moet gebeuren om de gewenste doelen te bereiken.

Tineke Jacobs, Docent Professional Skills- opleiding Informatica, Hogeschool Arnhem Nijmegen

Inspirerend en gedreven (bevlogen!) dat is hoe Yvette haar werk doet en waarom het prettig is om met haar samen te werken. Ik doe dat tot op de dag van vandaag met veel genoegen. Yvette maakt makkelijk diepgravend contact met mensen. Ze is op zoek naar drijfveren, en mensen vertellen die ook makkelijk aan haar. Zonder dat het zweverig wordt. Het gaat Yvette gaat om het welzijn van medewerkers in de context van hun organisatie. Daarom destilleert zij uit alles wat zij hoort en ziet het verhaal voor de directie. Zij maakt zichtbaar welk gedrag nodig is om de organisatie beter richting haar doelen te leiden, en koppelt dat aan concrete interventies. Nog dagelijks heb ik profijt van zaken die ik tijdens een door haar aangereikt Management Developmenttraject heb ervaren en ontdekt.

Jeroen Fokkens, Bedrijfsjurist & Compliance Officer, Fondsenbeheer Nederland

During the years we worked (happily) together ,Yvette showed the unique combination of wisdom and focus on action. She proved to be an initiator with a strong power to convince all the stakeholders and very important with a good sense of humor. Her analyses are to the point, her solutions succesful. She inspired many people, I am one of them.

Marilyn Horton-Moore, Accounts Payable Specialist, Starbucks Coffee EMEA BV

A very useful life experience which gave me the necessary guidance and pointers I needed (although when I began I wasn’t aware that I needed) for assessing and proceeding onto the next phase of my life. On finding the next step in my career, I also found me!  Thank you.

 Gert Jager, Zelfstandig Content Project en Proces Manager, Meleager Content Services

Ik vond het een prettig en leerzaam traject, ben veel over mezelf te weten gekomen en werd gestimuleerd in positief denken over mijn kwaliteiten en persoonlijkheidskenmerken. Ook de optie om een eigen bedrijf te starten werd door mijn coach Yvette goed opgepakt, met speciale tips en oefeningen. Dankzij coaching door Yvette heb ik de beslissing durven nemen om een eigen zaak te beginnen.

Henk Kok, Zelfstandig, Interim Onderwijsmanager Instituut Bedrijfskunde, Hogeschool Rotterdam

Een prettig en goed traject, door mijn eigen achtergrond had ik iemand als Yvette nodig, die ‘on track’ blijft, senior is, goed kan inspelen, zich goed kan inleven en erg goed contact kan opbouwen. Hartelijk dank Yvette!

Tjitske Weersma, Adviseur Innovatie bij Youké Sterke Jeugd en Zelfstandig, 4KindKRACHT

Ik vond het een leuk en leerzaam traject waaraan ik veel heb gehad en nog heb. Ik zou het iedereen aanraden, mits zij zich volop openzetten voor de geboden kansen. Ik vind Yvette een topcoach. Ze is een echte klasbak!

Bellen