Jobhunting

Ben je klaar voor de arbeidsmarkt? Heb je jouw wensen, jouw kwaliteiten en jouw competenties scherp voor ogen? Ben je goed gemotiveerd en zit je goed in je vel? Weet je wat je jouw nieuwe werkgever te bieden hebt? En welk type werkgever je zoekt? Dan is het nu tijd voor jobhunting.

Gezamenlijk gaan we aan de slag en scannen de markt naar passende vacatures. Ik help je met het op maat maken van jouw CV, leer je netwerken, help je aan tafel te komen bij jouw toekomstige werkgever, geef je feedback op jouw presentatie en bereid samen met jou je sollicitatiegesprek voor. Jobhunting moedigt je aan om actief te zijn en te blijven.

 


 

Ik heb voor mezelf goed duidelijk gekregen waar mijn kracht ligt en wat daarbij zou passen qua functies. Ik vond het traject enorm waardevol, en Yvette een hele fijne coach! De opdrachten leverden goede inzichten op en gesprekken vond ik steeds zeer inspirerend!! Er ligt een hele goede basis waarmee ik verder kan in sollicitaties en op terug kan vallen in de toekomst.

– Annemarth Velds, Marketing en Publiciteitsmedewerker, Theater Gnaffel

Bellen