Talentcoaching

Wil jij expert worden van je eigen talenten? Deze dagelijks inzetten in jouw werk? Om jezelf en de organisatie waar je werkt succesvol te maken?
Met talentcoaching weet je wat jouw talenten zijn en hoe je die kunt inzetten en ontwikkelen. En hoe je deze talenten in je huidige baan nog bewuster kunt inzetten. Met die inzichten werk je vervolgens een passend en ambitieus loopbaanplan uit dat dient als jouw kompas voor de komende jaren. Zodat je niet alleen blijvend oog en waardering hebt voor jouw talenten maar deze ook blijft ontwikkelen. Om in de verschillende levensfasen jouw koers te kunnen bijstellen door te blijven leren en rouleren. Om loopbaanbestendig te zijn en te blijven.

 


Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik het traject begon maar het feit was wel dat het op een zeer juist moment in mijn loopbaan kwam. De coach, haar kennis, de gesprekken en de opdrachten hebben mij meer dan geholpen om een richting te geven aan mijn loopbaan met mijn (verborgen) kwaliteiten, kennis en talent. Voelde me al vanaf het eerste moment bij haar op m’n gemak en kon makkelijk mijn ei kwijt. Daarom wat mij betreft een dikke 10 voor het coachingstraject!

– Eelco Coers, Theatertechnicus, Stadstheater Zoetermeer

Bellen