Missie

De Cultuurtolk, zelfsturing in werk en loopbaan

Mijn missie is het versterken van het zelfsturend vermogen van mensen in hun werk en loopbaan zodat zij zelf hun werkwensen kunnen realiseren.

De arbeidsmarkt verandert. De relatie tussen werknemer en werkgever daardoor ook. Werknemers zoeken een plek om hun talenten te ontwikkelen. Werkgevers zoeken wendbare en weerbare medewerkers met karakter, die zich aan kunnen passen aan het bedrijf. Soms botst dat.

Verandering
In een wereld die voortdurend en steeds sneller verandert, is het belangrijk dat je zelf de regie kunt nemen. Kies je voor verandering, dan zie je die vol goede moed tegemoet. Word je gedwongen te veranderen, dan gaan deze veranderingen vaak veel stroever. Ook al zie je een transitie soms al van mijlenver aankomen.

Bijsturen
Verandering door jezelf, door jou een stuur in handen te geven. Zo kun jij je werk en loopbaan de betekenis geven die jij wilt. Vanuit dit perspectief coach, train en adviseer ik. Het gaat om de zoektocht naar zingeving, bezieling, talenten. Want je kunt pas bijsturen als je écht weet wie je bent, wat je drijft, wat je kunt, wat je wilt, wat je durft en ook wat je tegenhoudt. Dan ben je beter in staat om het leven te leven dat jij wilt.

Jouw opties
Ik bied de volgende opties om je op weg te helpen:

Zelfsturing in werk en loopbaan zorgt ervoor dat je na ontslag weer een kans krijgt om bevlogen aan de slag gaat. Met Outplacement.
Zelfsturing in werk en loopbaan zorgt ervoor dat je niet vastloopt in je werk en loopbaan en dat je je talent ontdekt en blijft ontwikkelen. Met Coaching.
Zelfsturing in werk en loopbaan voorkomt stress, burn out en bore out. Het zorgt ervoor dat jij en jouw leidinggevende jouw talent serieus nemen, waarderen en op de juiste manier inzetten. Met Training.

Bellen