Outplacement

Zelfsturing in werk en loopbaan zorgt ervoor dat je na ontslag weer een kans krijgt om bevlogen aan de slag te gaan. Dit bereik je met Outplacementcoaching, Jobhunting en Online Coaching.

Outplacementcoaching
Ben je boventallig geraakt in een reorganisatie? Heb je een arbeidsconflict? Of ben je vastgelopen in je carrière? Dan kan outplacement je uitkomst bieden. Outplacement brengt je in beweging naar een nieuwe baan en biedt je kansen om weer met plezier aan het werk te gaan.
Een (gedwongen) loopbaanverandering schudt je wereld door elkaar. Outplacement helpt je om deze crisis in een kans om te zetten, je verlies te verwerken en jezelf opnieuw uit te vinden. Te onderzoeken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Wat juist jou zo uniek maakt. En hoe jij het verschil kunt maken. En wat jou in beweging brengt naar die nieuwe baan. Gezamenlijk maken we een concreet en realistisch actieplan. Ieder outplacementtraject is maatwerk.
Outplacement helpt je verder met het opbouwen van jouw netwerk en met het effectief inzetten van sociale media. Mocht de zoektocht sneller gaan dan verwacht dan wordt de resterende tijd van de outplacement ingevuld door Coaching on the Job.

Jobhunting
Ben je klaar voor de arbeidsmarkt? Heb je jouw wensen, jouw kwaliteiten en jouw competenties scherp voor ogen? Ben je goed gemotiveerd en zit je goed in je vel? Weet je wat je jouw nieuwe werkgever te bieden hebt? En welk type werkgever je zoekt? Dan is het nu tijd voor jobhunting.
Gezamenlijk gaan we aan de slag en scannen de markt naar passende vacatures. Ik help je met het op maat maken van jouw CV, leer je netwerken, help je aan tafel te komen bij jouw toekomstige werkgever, geef je feedback op jouw presentatie en bereid samen met jou je sollicitatiegesprek voor. Jobhunting moedigt je aan om actief te zijn en te blijven.

Online Coaching
Kun je wel wat hulp gebruiken tijdens sollicitaties? Zoek je een ervaren loopbaancoach die met je meedenkt? Iemand die je kunt raadplegen met loopbaanvragen? Die samen met jou het sollicitatiegesprek voorbereidt? En die je feedback kan geven op je sollicitatiebrieven en je CV?
Dan is online coaching voor jou de oplossing. Online coaching heeft een hoge intensiteit: je hebt elke dag effectief e-mailcontact. Ik ben er wel maar niet in fysieke zin. Je schrijft in je eigen tijd, tempo en omgeving. Het schrijfproces ordent jouw gedachten en gevoelens, en geeft je inzicht. Je doet veel aan zelfwerkzaamheid en zelfreflectie. Tijdens het traject bouw je een dossier op dat je altijd weer kan raadplegen. Het is goedkoop en efficiënt. En je hebt geen reistijd en geen reiskosten.

Bellen