Samenwerken

De Cultuurtolk werkt samen met organisaties en anderen die aansluiten bij haar missie en werkwijze.

Sociaal Fonds Podium Kunsten (SFPK)
Werkgevers-, werknemersorganisaties en sociale fondsen in de cultuursector hebben de handen ineengeslagen om de duurzame inzetbaarheid van mensen die in deze prachtige sector actief zijn een flinke impuls te geven. Hiervoor is het sectorplan cultuur voor een duurzame arbeidsmarkt gemaakt. Een geweldige regeling die inhoudt dat in principe iedereen die actief is in de kunst-en cultuursector of in de creatieve industrie in aanmerking komt voor een substantiële bijdrage in de kosten voor coaching en training. Ik ben één van de coaches die podiumkunstenaars begeleidt met loopbaancoaching, loopbaanadvies, burn-out coaching,persoonlijke ontwikkeling, coaching op communicatieve vaardigheden en coaching naar ondernemerschap. Samen met Elly Oude Elferink van Ginger HR Consultancy geef ik de Workshop/Masterclass No More Burn-out.

Je kunt mij vinden op www.optredenvoorjezelf.nl

50+Carrière
De missie van 50+ Carrière is werknemers met ervaring aan het werk te krijgen of te houden. Onder de vlag van 50+Carrière begeleid ik ervaren mensen van werk naar werk, breng vraag en aanbod bij elkaar en verbeter de inzetbaarheid. Ik deel met 50+Carrière de missie om de arbeidsparticipatie van ervaren werknemers te verbeteren. Deze dienstverlening is belangrijk, zeker nu de uittredingsleeftijd verder omhoog gaat.

Zie voor de werkwijze mijn profiel op de website www.50pluscarriere.nl en kies ‘Amersfoort’.

People’s Business en Elly Dikker HR Consultancy en Coaching
Samen met Jan Willem van Sandick en Elly Dikker heb ik de Masterclass Loopbaan APK ontwikkeld. Organisaties vragen vaak veel van mensen. Die hoge eisen vinden plaats in omstandigheden die bovendien voortdurend veranderen. Wij gaan er vanuit dat het goed is voor organisaties en voor mensen om lef te ontwikkelen. Veel routine en weinig lef maken mensen kwetsbaar en leiden op termijn vaak niet tot een positief werkleven. De Masterclass Loopbaan APK voorkomt dat mensen vastlopen en de vonk verdwijnt om op volle kracht te gaan. Loopbaan APK geeft mensen concrete ideeën en moed om zichzelf verder te ontwikkelen in werk en loopbaan.

Zie www.peoplesbusiness.nl en www.dikker-coaching.nl

Bellen