Tarieven

Aangezien elk coaching- en trainingstraject maatwerk is, zijn onderstaande genoemde bedragen richtlijnen.

Outplacement
Individueel begeleiden van werk naar werk bestaat uit 10 tot 15 intensieve coachingsgesprekken van anderhalf uur afgewisseld met twee groepsgewijze workshops. Uiteraard blijft het maatwerk. Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Als je besluit tot outplacement, geldt het gesprek als intake. Een compleet outplacementtraject komt op € 3.000. 

Jobhunting
Op maat maken van je CV, leren netwerken, aan tafel komen bij je toekomstige werkgever, goede sollicitatiegesprekken oefenen, vraagt een investering van rond € 1.500.

Online Coaching
Geen lange coachingstrajecten maar zeer praktisch gerichte ondersteuning. Voor € 95 koop je al een strippenkaart (goed voor 3 consultaties) voor online coaching.

Loopbaancoaching, coaching-on-the-job, talentcoaching, en ondernemerscoaching
Voorafgaand aan het traject voeren we een oriënterend gesprek. Het is bedoeld ter kennismaking en inventarisatie van jouw wensen. Ook maken we concrete afspraken over je aandachtsgebied(en), de duur van het traject en het aantal sessies. Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Als je besluit het coachingstraject te volgen, geldt het gesprek als intake. De kosten bedragen €110 per uur. Na de intake wordt een schatting gemaakt van de benodigde hoeveelheid tijd. Op basis daarvan krijg je een offerte. Je kunt rekening houden met een investering tussen €1.500 en €2.250. Het coachingstraject bestaat uit 8 tot 10 intensieve gesprekken van ongeveer anderhalf uur. Het precieze aantal hangt samen met jouw leerbehoefte. De frequentie is wekelijks, twee- of driewekelijks, afhankelijk van de fase. Ik geef je huiswerkopdrachten. Deze kunnen onder andere bestaan uit tests, literatuurstudie of praktijkopdrachten.

Mangementcoaching
Voor managementcoaching hanteer ik een tarief van €175 per uur inclusief voorbereiding en uitwerking van de tests. De duur van het traject is wederom afhankelijk van de leerbehoefte. In het intakegesprek wordt een schatting van het aantal sessies gemaakt. Op basis daarvan krijg je een offerte. Je kunt rekening houden met een investering tussen €2.500 en € 3.500.

Training
Voor de trainingen ‘Lef in je Werk en Loopbaan’ en ‘Ontwikkelingsgericht Leidinggeven’ reken ik € 500 per dagdeel.

(Alle tarieven zijn exclusief btw)

Bellen