Masterclass: Loopbaan APK

Je bent al een tijd op weg in je werkende leven. Hoe ga je ervoor zorgen dat je de komende jaren met plezier en voldoening kunt doorbrengen? Wat zijn je werk- en loopbaanwensen? Hoe kun je daar vorm aan geven en daar stevig voor opkomen? Hoe voorkom je dat je energie en voldoening verliest? De Masterclass Loopbaan APK voorkomt dat je vastloopt en de vonk verdwijnt om op volle kracht te gaan. Deze Masterclass geeft je concrete ideeën en moed om jezelf verder te ontwikkelen in werk en loopbaan.

Wat is het doel van deze Masterclass?
Weet waar je heen wilt, versterk je impact en durf je werkwensen te realiseren. Wat zijn je werk- en loopbaanwensen? Hoe kun je daar vorm aan geven en daar stevig voor opkomen?

Wat is de inhoud?
Tijdens de Masterclass wordt aandacht besteed aan:

  • je loopbaankeuzes tot nu toe
  • je persoonlijke wensen, waarden en ideeën
  • jouw kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingsmogelijkheden
  • wat jij nodig hebt om met plezier naar je werk te kunnen gaan
  • hoe je zelfinzicht kunt omzetten in daadkracht
  • keuzes maken en met lef stappen zetten
  • het maken van een concreet actieplan voor de toekomst

Deze Loopbaan APK biedt helderheid over de richting waar je heen wilt in je werk, versterkt je zelfinzicht en vergroot je daadkracht om je werkwensen te realiseren. Aan het einde van de Masterclass weet je wie je bent, wat je kunt, wat je wilt met je loopbaan en heb je een plan om concrete stappen te zetten.

Wat is de werkwijze van de Loopbaan APK?
Voorafgaand aan de Masterclass ontvang je een intakeformulier met vragen over jouw werksituatie. Daarnaast ontvang je een voorbereidende opdracht. De Masterclass bestaat uit twee dagen met ook tussentijdse opdrachten. Deze opdrachten nemen niet veel tijd in beslag en zijn gericht op zelfonderzoek. Reken op maximaal twee uur voorbereiding per dag.

Tijdens de Masterclass werk je afwisselend zelfstandig en samen met anderen. Verschillende inspirerende werkvormen worden ingezet, waarbij denken en doen worden gecombineerd en afgewisseld

Heb je interesse in deze masterclass en wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Call Now ButtonBellen